sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

4/8

Whaaat, puoliväli? Puoliväli! Voi mahoton, noppeesti on aika hurahtanut.
Kuten huomasitte, niin viime viikolta ei tullut postausta - ei ollut oikeesti mittään kerrottavaa. Rehellisesti sanottuna kyseessä oli hajoiluviikko. Seison tyhjänpanttina koko viikon ja voin sanoa, että suoratoistona kuuluneet jobit siivoa, fiksaa ja viikkaa rupesivat vähän puuduttamaan. En tietääkseni tänne asti tullut pelkästään siivoomaan ja katsomaan kun muut hääräilee. Totta kai joka työmaalla on niitä tylsiä päiviä... Olen yrittänyt ne hetket hyödyntää dutchin saloihin ja kollegoiden naurattamiseen. Nämä on näitä. Se viikko meni ja nyt keskitytään puolivälikuulumisiin.

Viikko 4 ei olisi voinut alkaa täydellisemmin; ruukiset tuliaiset koti-Suomesta! Jos jottain ollunna ikävä, niin ruisleippää. Nyt on pakastin täynnä herkkua ja mahakin tykkää (pullahöttöleipä rupes tulloo jo korvista pihalle). Tämä viikko meni huomattavasti tehokkaammissa merkeissä ja kevveemmin mielin. Työt rupes menemään normiuomiinsa ja oli iltahäppeninkejä mitä odottaa töiden jälkeen. Oli oikein mukavata saada Salpauksen maikkoja "meiän kulumille" ja piästiin vaihtamaan kuulumisia hyvän ruuan merkeissä. Antoisa ja nauruntäyteinen viikko. :)

Jotta ei kuitenkaan totuus uhohtuisi ja mene ihan lommailuksi, niin opparin viäntäminen alkaa ruisleivän voimalla näin sateisena sunnuntaipäivänä. Hmmm, mitteepä sitä runnoilis?

-Lotta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti